Welkom Rootszoekers

Bent u ook op zoek naar Uw Roots en verre verwanten? Misschien komt u Uw Roots hier tegen . Of mogelijke links die u verder op weg kunnen helpen.

Ik zelf ben al vanaf 1982 bezig met het zoeken naar de Roots van mijn kinderen. Je raakt niet uit gezocht. Op zoek naar hun huizen, straten, steden , beroepen en de raak vlakken welke gezinnen door de eeuwen heen met elkaar hebben gehad. Onze Familie banden zijn over de wereld te vinden. Maar van oorsprong vaak uit Duitsland. Veel z.g.n. Hollandgangers.

Mocht u nog tips hebben vernemen we dat natuurlijk graag. Vragen staat altijd vrij. Kijk in de rubriek vraagbaak.

 

 

 

 

Bent u ook op zoek naar Uw Roots en verre verwanten? Misschien komt u Uw Roots hier tegen . Of mogelijke links die u verder op weg kunnen helpen. Ik zelf ben al vanaf 1982 bezig met het zoeken naar de Roots van mijn kinderen. Je raakt niet uit gezocht. Op zoek naar hun huizen,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *