Gosselink Klaasen

Vandaag weer mooie aanvullingen gekregen m.b.t. de zoektocht naar Garrit Jan Gosselink. Mocht u ook nog nadere info hebben vernemen wij dat graag.

Volgens onderstaand kranten bericht is hij in juni 1941 te Texel in ondertrouw gegaan met A. Zegel. Weet iemand meer over A.Zegel. Is in Nederland een zeer moeilijke zoek naam. Zoek jij ook mee? Alvast bedankt.

gosselink-garrit-jan. 9

gosselink.a.11-11-1918.11
Dit is belangrijk i.v.m. de zoektocht van de verloofde van zoon Antoon die in 1945 om het leven kwam door een bombardement.

Vandaag weer mooie aanvullingen gekregen m.b.t. de zoektocht naar Garrit Jan Gosselink. Mocht u ook nog nadere info hebben vernemen wij dat graag. Volgens onderstaand kranten bericht is hij in juni 1941 te Texel in ondertrouw gegaan met A. Zegel. Weet iemand meer over A.Zegel. Is in Nederland een zeer moeilijke zoek naam. Zoek jij ook…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *