2 gedachten over “V&D Deventer

  1. Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
    https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

    We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere foto’s van het afscheid van het personeel, persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.

    1. Leuk iedereen bezig te zien met het vastleggen van m.n. de foto’s van de diverse panden. Niet dat elk filiaal er op zit te wachten foto’s van de diverse puin zaken op de kiek terug te zien. Snap ik erg goed maar hoort er af en toe wel bij. Ik zelf beperk me daar een beetje in. ik hou me m.n. bezig met de soms bijzondere elementen en de ook wel mooie bouwwerken die het bedrijf zeker achter laat. Ik zou over een jaar wel eens foto’s voorbij zien komen met de de bestemming die het heeft gekregen. In Utrecht werd het eerder al een bibliotheek. Wil je ook je bijdrage leveren m.b.t de gebouwen, glas in lood, makers van etc. Kijk dan ook eens even op https://www.facebook.com/groups/528497813977132/

      Vriendelijke groeten

Geef een reactie