Tiny Bogaars 6-8-1925

Vandaag en alle dagen in gedachten bij ons. Jij kleurde ook onze wereld en van mijn broertje.  Natuurlijk zijn ook je lievelings verjaardagsbloemen weer bij je op het graf gezet en 2 voor Remco. Deze gladiolen, verjaardagsbloemen die je altijd van je vader kreeg, ook hebben we hem een bezoekje gebracht. Oh waarom heb ik een keer te weinig naar je geluisterd. Te verdrietig om je als dochter te moeten missen. Dat heeft er voor gezorgd dat er nu mensen rond lopen die dat in jou aanwezigheid nooit gedurfd hadden. Hun gemeende gram hebben ze opgehaald. Een groot vertrouwen beschaamd ook door je grote liefde. Maar het leven gaat door en nu ik zelf inmiddels oma ben hoop ik ook te mogen genieten van hun. Wat was je toch een goede oma en samen met Remco als je maatje weet ik dat jullie als een rode draad in mijn leven blijven. We steken straks een kaarsje aan ook voor de andere gemiste familieleden die op 6 augustus jarig zijn. Misschien dat jullie ook mooi een feestje vieren.

 

 

Geef een reactie