6 augustus

Werkelijk een dag om nooit te vergeten. Als trotse leeuw ging je door het leven. Ondanks al je zware taken die al jong op jet bordje kreeg was je altijd voor ieder een luisterend oor.Op 3 jarige leven je Moeke verliezen en op 19 jarige leeftijd je vader. De man die jou gevormd heeft en waar je het vak boekbinden van hebt geleerd en omgaan met klanten. Dat je al op zo’n jonge leeftijd ineens de boekbinderij ging runnen had niemand gedacht. Erg bijzonder wat je gemaakt heeft tot een zelfstandige vrouw en een goed runnend bedrijf. Waar we allemaal van genoten hebben toen je de boekbinderij stopte en een andere weg in sloeg. Pension D’n Boog begon begin 50er jaren. Mooie herinneringen en plakboeken vol van de artiesten en muzikanten die bij ons verbleven als ware het een gezin.Ik heb daar vroeg geleerd met vele nationaliteiten, pluimage om te gaan.hetgeen mij ook wel gevormd heeft.In 1991, toen Remco overleed stortte niet alleen onze wereld als gezien in maar ook die van jou. het leve veranderde totaal. Niks was en is meer het zelfde.Ik heb de kracht gevonden door te gaan en weet dat jullie twee mij volgen op mijn pad.Ik voel het regelmatig en dat doet me goed. We vieren vandaag je jaardag met mooi gladiolen je lievelingsbloemen die je ooit van je vader kreeg als jaardag bloemen.

Geef een reactie