1999-2019

De datum 14 januari zullen we nooit vergeten.Vandaag hebben we jouw lievelingsbloemen gebracht en ook een bosje met een speciale bloem bij Remco.Jammer dat jullie niet naast elkaar begraven konden worden, maar toch wel heel dicht bij.Het geeft me rust en af en toe vinden we een briefje van een vriendin.Je vriendinnen zijn je niet vergeten. Samen delen we nog herinneringen en dat is mooi.

Je was voor velen een speciale vrouw, maar dat wist je al. Mooie herinneringen hebben we in een boekwerkje samen gesteld voor elke schrijver/schrijfster een exemplaar.

Ik heb er laatst een terug gekregen uit een erfenis en daar ben ik erg blij mee zodat je achterkleinkinderen er later ook met plezier in kunnen lezen hoe bijzonder je was.

 

Ook al is het vandaag 20 jaar geleden onze herinnering is meer dan speciaal. Je was mijn inspiratie bron, samen konden we veel delen. Je was een moeder & vader in een, je ving het gemis op. Ook heb je pogingen onder nomen met mijn vader, hem laten weten wat hij allemaal miste. Maar er was helaas geen beweging in te krijgen.

Liefs je dochter en een knuffel delen met Remco. XXX

Geef een reactie