Tiny Bogaars


Als de dag van gisteren denk ik aan mijn moeder en ga straks weer mooi gladiolen naar haar toe brengen. Met in het midden een zonnebloem. Remco krijgt er uiteraard ook een paar.

Het huis van Tiny waar ieder een welkom was als je maar eerlijk was. Dat liet ze je dan op geheel eigenwijze wel merken. Ze keek dwars door de mensen heen en had een mega mensen kennis. We hebben samen lief en leed gedeeld en helaas heb ik een keer te weinig naar haar geluisterd. Hetgeen me duur is komen te staan, ze had het bij het rechte eind, maar ik was op dat moment te goed gelovig. Maar daar kom je dan eigenlijk te laat achter. Gelukkig heb ik lieve mensen om me heen die me er toen door  een moeilijke tijd hebben geholpen.  Ik ben inmiddels e.e.a. over ons leven met de gevonden oude foto’s uit het sigarenkistje aan het schrijven. Het zal weer een uitgave worden voor een select gezelschap die ook hun verhaal aan kunnen leveren. We hebben dit eerder gedaan in 2000. Titel was

 

boek ter herinnering aan Tiny

Misschien heb jij ook het 1ste exemplaar. Mocht dat zo zijn hoor ik dat graag.

Geef een reactie