augustus 2020

Binnen onze familie hadden we in augustus bijna elke dag een jaardag. Helaas zijn er er nu geen echte jaardagen maar herinneringen dagen voor in de plaats gekomen.Het is daarom ook altijd dat we in deze maand geen vakantie nemen. 6 augustus de jaardag van Tiny Bogaars die 95 jaar zou zijn geworden. 11 augustus de jaardag van Opa Arie (van der Klooster) en de sterfdag van Remco op 12 augustus.(1973-1991). Op deze dagen gaan we speciaal bloemen uit zoeken met altijd een eigenwijze bloem er in. Zoals we dat noemen. De bloemist weet dat. Het was er eigenlijk te warm voor maar naar het lijkt wij de enige zijn die hen bezoeken meer dan welkom.

Het blijven dagen om achterom te kijken naar wat we samen hebben beleefd in goede en slechte tijden. Een luisterend oor en oog hebben voor elkaar was en is altijd belangrijk. Het gemis dat blijft .

Geef een reactie