Groningen

V&D-groningen1959

Vroom & Dreesmann 1959

3 gedachten over “Groningen”

  1. Voor iedereen die zich verbonden voelt met V&D is er een Facebookgroep gestart onder de naam “V&D – Vroom en Dreesmann – herinneringen en nostalgie”
    https://www.facebook.com/groups/557643317732605/

    We steken elkaar een hart onder de riem door herinneringen op te halen, wat hand in hand gaat met een stukje nostalgie. De groep bevat onder andere persoonlijke herinneringen, foto’s en afbeeldingen van filialen van V&D, nostalgische reclames en filmpjes met historische beelden.

    • Wens jullie allen een mooie vriendschap toe. Waarschijnlijk volg ik jullie al. via FB gebouwen van Vroom & Dreesmann. Het bedrijf wat de heren Vroom zowel als Dreesmann en hun families hebben opgezet was goed. Maar als er hogere machten met dollar tekens komen is alles weg. Gelukkig is het familie gevoel onder veel personeelsleden in diverse filialen gebleven. Het is misschien een schrale troost. Ik hoop nog vele mooie verhalen en foto’s tegen te komen. Hoop via deze blog ook voor de personeelsleden een schrijfplek te zijn.

  2. Leuk iedereen bezig te zien met het vastleggen van m.n. de foto’s van de diverse panden. Niet dat elk filiaal er op zit te wachten foto’s van de diverse puin zaken op de kiek terug te zien. Snap ik erg goed maar hoort er af en toe wel bij. Ik zelf beperk me daar een beetje in. ik hou me m.n. bezig met de soms bijzondere elementen en de ook wel mooie bouwwerken die het bedrijf zeker achter laat. Ik zou over een jaar wel eens foto’s voorbij zien komen met de de bestemming die het heeft gekregen. In Utrecht werd het eerder al een bibliotheek. Wil je ook je bijdrage leveren m.b.t de gebouwen, glas in lood, makers van etc. Kijk dan ook eens even op https://www.facebook.com/groups/528497813977132/

    Vriendelijke groeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *