Gosselink, Woonwinkel

Eind jaren 90 waren we aan het kamperen in de buurt van Steenderen. Het was zo te zeggen een pokken weekend veel regen en op een camping waar niks te doen was. We hebben ons toen vermaakt op een overdekt terras en gevraagd naar een telefoonboek. Dat was eigenlijk niks nieuws. Gekeken wat we o aan naamgenoten tegen zouden komen.

Toen kwamen we Gosselink woonwinkel tegen en gingen deze binnen incl natte hond.

Een winkel kan je immers altijd bezoeken. We waren nieuwsgierig genoeg om te gaan ontdekken of deze Familie Gosselink tot onze stamboom behoorde.

Na een leuk gesprek en een lekker kopje thee bleek dat er vele overeenkomsten waren uit het zicht van onze voorouders. Het was tevens een gezellige winkel met veel creatieve inzichten en vakmanschap. Trotse eigenaar. Hij belde van daar uit zijn moeder die ook boek had van een Gosselink verwante.

Zijn vrouw was verwant met een Gosselink in U.S.A. Ik weet eigenlijk niet welke tak dit eigenlijk zou zijn. Ben daar nog steeds zoekende naar.

 

Ik kwam deze advertentie tegen bij Delpher.nl Ik neem aan dat dit later de naam Gosselink Woonwinkel heeft gekregen. Mocht dit niet zo zijn verneem ik dat graag.

Geef een reactie