Haselünne

25 mei 2022 zijn we voor een paar dagen naar Emmen geweest en op de terugreis hebben we een bezoek gebracht aan Haselünne. Dit omdat we ontdekten dat het niet zover van Emmen was en een goede snelweg verbinding weer naar Eindhoven.


Omdat o.a. de Familie Taphorn als ook Dreesmann daar ook hun Roots hadden hebben we zoals gewoonlijk het kerkhof bezocht. Het is een mooi onderhouden kerkhof. De afstand tussen de grafstenen zijn mooi ingevuld met steen en de tuintjes lopen daardoor ook mooi door. Ook de urnen graven zijn mooi aangelegd. We hebben een foto rondje gemaakt. Daarna zijn we de stad ingegaan. Is een kleine binnenstad opvallend omdat het een Hanzestad is.


 

Push Album

Push Album.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *